Mille Fleurs naai-atelier logo

Nieuw maken in OpdrachtHeeft u een droomkledingstuk in gedachten maar kunt u hem in werkelijkheid niet vinden? Bij Mille Fleurs kunt u uw droomkleding laten ontwerpen en maken volledig naar uw wens en op maat. Het maatnemen en bespreken zal bij u thuis in uw vertrouwde omgeving plaatsvinden. Van te voren kan al besproken worden wat u in gedachten heeft naar aanleiding van ideeën en voorbeelden zodat ik alvast wat schetsen mee kan nemen. Ook zal ik u begeleiden bij het uitzoeken en kiezen van de juiste stof.


Something Old, something New

Something borrowed, something blue. Wat als het oude uit het gezegde de trouwjapon van uw moeder of andere dierbare is? De gehele japon of elementen: het kan allemaal verwerkt worden in uw droomjapon. Samen komen we tot een ontwerp en wordt uw droom werkelijkheid.

Op de mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk stralen in de mooiste japon van uw dromen. Bij Mille Fleurs kan deze droom werkelijk gemaakt worden. Van ontwerp tot sluier en accessoires, alles kan gemaakt worden.


Gelegenheidskleding

 Natuurlijk hoeft uw droomjapon niet per se voor een bruiloft te zijn. Voor elke gelegenheid is er een mogelijkheid. Ook is de keuze niet alleen uit japonnen, ook rokken, blouses, tops, jasjes, colberts, mantels, pantalons, bij Mille Fleurs naai-atelier is alles te maken.


Reproductie

Heeft u een kledingstuk waar u nog steeds verliefd op bent en wilt u meer van dit model hebben, maar kunt u het niet meer kopen? Geen probleem. Hier kunt u uw kleding laten reproduceren. Is het oude kledingstuk versleten, dan kan ik deze als patroon nemen, maar ik kan ook een patroon overnemen van het kledingstuk zodat deze intakt blijft. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


Hergebruik

Heeft u kleding en zou u daar wat anders van gemaakt willen hebben? Bijvoorbeeld een trui van een dierbare tot kussens ter herrinnering? Of andersom? Van een dierbaar item een kledingstuk maken. Van T-shirts een quilt, van babykleertjes knuffels. De ideeën zijn eindeloos. Heeft u inspiratie of wilt u inspiratie? Bel of mail gerust voor de mogelijkheden.


contact:

Openingstijden:

Mille Fleurs naai-atelier
Claassenland 11

6932 AZ Westervoort

tel: 06-27260529

e-mail: info@millefleurs-naaiatelier.nl

kvk: 61495085

langskomen alleen op afspraak

ma: 9.00-14.30

di: op afspraak

wo: op afspraak

do: 9.00-14.30

vr: op afspraak

za: op afspraak

zo: gesloten