Mille Fleurs naai-atelier logo

Prive lessenAlgemeen

Heeft u altijd al les in het maken van kleding willen hebben? Heeft u een naaimachine maar staat hij te verstoffen omdat u niet goed weet hoe u ermee om moet gaan? Ik bied u de mogelijkheid dit alles te  leren in uw veilige thuisomgeving. U krijgt individueel en persoonlijk les. Het is in overleg wel mogelijk om samen met iemand lessen te volgen. 

Heeft u interesse dan kunt u altijd bellen of mailen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek/intake.


Invulling van de lessen

Omdat de lessen individueel zijn, worden de lessen volledig naar uw niveau gegeven. U draagt aan wat u graag wilt leren en hier gaan we dan samen aan werken. Dus heeft u een patroon liggen van iets dat u al heel lang wilt maken, maar niet weet waar te beginnen? Dan gaan we er samen mee aan de slag. Maar ook de basis kan worden aangeleerd. Eventueel leren patronen aanpassen en tekenen is ook mogelijk.


Materialen

Het is een vereiste dat u zelf voor de machine, scharen en andere materialen zorgt. Bent u nog aan het twijfelen of het wat voor u is, dan is in overleg mogelijk dat kleine materialen door mij genomen worden voor de eerste paar lessen.

Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik naar aanleiding van uw behoefte aangeven wat u eventueel nog verder nodig heeft om de lessen goed te kunnen laten verlopen.


Inplanning lessen

U kunt van te voren tot 5 lessen inplannen. Maar het is ook mogelijk om per les te plannen, aan het einde van de vorige les of dat u contact opneemt zodra u er behoefte aan heeft (bijvoorbeeld wanneer u vastloopt op een bepaald stuk).
De lessen kunnen op een vast tijdstip gepland worden, 1 x per week, eens per twee weken, wat u prettig vindt. Maar ze kunnen ook onregelmatig gepland worden. Het is naast 1 uur per keer ook mogelijk om meerdere uren achter elkaar te plannen, bijvoorbeeld 1,5 of 2 uur. De prijs per uur blijft hetzelfde.


Kosten

Het is mogelijk om per afspraak te betalen, dit kan dan contant na afloop van de les. Ook kunt u 5 uur van te voren betalen. Dit kan contant of door overmaking op mijn rekeningnummer. Dit rekening nummer wordt tijdens de intake overlegd. Deze 5 uur worden dan altijd van te voren ingepland.

per uur: € 30,-
per 5 uur van te voren betaald: € 140,-

Een eventueel tweede persoon krijgt een korting van € 5,- per uur.


Afwezigheid melden

Wanneer u een les heeft gepland, maar door onverwachte omstandigheden niet meer kan doorgaan, wordt het op prijs gesteld als u dit zo vroeg mogelijk laat weten. De uiterlijke tijden wanneer een les kosteloos afgezegd kan worden: is de les voor 12:00 u gepland, dan dient men dit voor 9:00 u te melden. Is de les tussen 12:00 u en 18:00 u gepland, afwezigheid graag voor 10:00 u melden. Is de les na 18:00 u gepland dit graag voor 14:00 u laten weten.
Wanneer u op tijd afmeldt, kan er op dat moment of op een later moment een nieuwe les ingepland worden. Bij het vooruitbetalen van de lessen is het niet mogelijk om geld voor de gemiste les terug te krijgen.

 

Voor meer informatie kunt u kijken bij de voorwaarden.


contact:

Openingstijden:

Mille Fleurs naai-atelier
Claassenland 11

6932 AZ Westervoort

tel: 06-27260529

e-mail: info@millefleurs-naaiatelier.nl

kvk: 61495085

langskomen alleen op afspraak

ma: 9.00-14.30

di: op afspraak

wo: op afspraak

do: 9.00-14.30

vr: op afspraak

za: op afspraak

zo: gesloten