Mille Fleurs naai-atelier logo

Verstellen en herstellenBij Mille Fleurs naai-atelier kunt u uw kleding laten repareren en op maat laten maken. Met het oog op verduurzaming is het belangrijk dat kleding langer mee gaat. Door kleding professioneel te laten herstellen of verstellen verlengt u de levensduur en het draagplezier van uw kleding.


verstellen Mille Fleurs naai atelier

Verstellen

Is uw kleding te groot of te klein? Bij Mille Fleurs naai-atelier kunt u uw kleding weer passend laten maken. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. 

U kunt uw kleding zelf thuis afpassen en langsbrengen, of als de reisafstand niet te groot is, kan ik langskomen om uw kleding voor u af te passen. Het is helaas momenteel niet mogelijk om in het atelier te passen. (Mijn zoontje zal in sommige gevallen meekomen)


Herstellen

Het kan gebeuren dat uw kleding stuk gaat. Door slijtage of door een ongelukje. Bij Mille Fleurs naai-atelier doe ik er alles aan om de reparatie zo goed en onzichtbaar mogelijk te herstellen. Ook hier is vaak meer mogelijk dan u denkt. Zo kan ik naast een gat in een knie repareren ook kragen van overhemden en manchetten keren. Het kledingstuk krijgt zo een tweede kans en u kunt er dan nog langer van genieten.

Mille Fleurs naai-atelier herstellen

En meer

Heeft u een bestaand kledingstuk en ziet u potentie om deze meer naar uw wens te laten zijn? Er is veel mogelijk en ik hou van een uitdaging en 'out of the box' denken. U kunt altijd contact opnemen via een telefoontje of e-mail om te vragen naar de mogelijkheden en dan kunnen wij er samen naar kijken.


contact:

Openingstijden:

Mille Fleurs naai-atelier
Claassenland 11

6932 AZ Westervoort

tel: 06-27260529

e-mail: info@millefleurs-naaiatelier.nl

kvk: 61495085

langskomen alleen op afspraak

ma: 9.00-14.30

di: op afspraak

wo: op afspraak

do: 9.00-14.30

vr: op afspraak

za: op afspraak

zo: gesloten